2018-11-17 06:37:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Valaki nagyon örülne a látogatásának

Napi horoszkóp november 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Halak jegyében áll együtt a Neptunusszal. Nincs sok kedve az otthoni feladatok elvégzéséhez. Délután ki kellene mennie a jó levegőre, akár kerti munkát végezni, akár sétálni, kerékpározni. Ez levezeti a kellemetlen érzéseket is. Este mindenki szívesen látja önt, keresni fogják a közelségét.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Halak jegyében áll. Úgy érzi, itt az ideje a cselekvésnek. Mindent, amivel az utóbbi időben nem boldogult, és mindent, amit régóta halogat, most harmonikusan le tud zárni. Este egy baráti találkozó örömet jelent önnek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Halak jegyében áll. El kellene gondolkodnia az egészségével kapcsolatos kérdéseken. Készítsen egy könnyű sport programot, vagy tornázzon rendszeresen. Valaki nagyon örülne a látogatásának, vagy akár csak egy telefonhívásának. Gondolja át, ki is lehet az a személy?


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Halak jegyében áll. Ez jó nap lesz arra, hogy jobban figyeljen az egészségére. Ha valami nincs rendben a bőrével, vagy fáj a feje, kérjen beutalókat a körzeti orvosától egy alapos kivizsgálásra. Készítsen egy listát, és gondolja át, mi az, amin változtatni és javítani tudna.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma hajlamos rá, hogy túl hevesen reagáljon minden apróságra, és ezáltal rossz színben tűnhet fel mások szemében. Érdekes üzleti ajánlatot kap egy befolyásos embertől, mely megragadja fantáziáját.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Miközben mások baját hallgatja, elhanyagolja a saját ügyeit. Fordítson némi időt arra, hogy kitölti a csekkeket, átnézi a költségvetést. Ha odafigyel a gyakorlati dolgokra, nem járhat rosszul.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha túl feszültnek érzi magát a munkahelyi elvárások és terhek hatására, akkor találja meg a módját az igazi kikapcsolódásnak. Ez lehet meditáció vagy jóga, esetleg a sokkal egyszerűbb kocogás is. A lényeg az, hogy ne adja fel a próbálkozást!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Vannak dolgok, amik nem tűrnek halasztást. Készítsen konkrét terveket, és támaszkodjon a tényekre. Tűzzön ki célokat maga elé, ez újra bátorságot ad. Menjen emberek közé, és engedjen szabad folyást a dolgoknak. A Vénusz szerelmet, közelséget hozhat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A bolygók arra figyelmeztetik, hogy ne hagyja magát befolyásolni döntéseiben a mások helyzetétől. Egyedül ön tudja, hogy milyenek a jelenlegi körülményei, és hogy milyen problémákkal kell szembenéznie.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A rengeteg munkája mellett észre sem vette, hogy elhanyagolta élete párját. Még nem késő! Érzelmeit ma bátran kifejezheti, ha mondanivalóját, cselekedetét a szeretet vezérli.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Folytatódnak a pozitív tendenciák, továbbra is elemében érezheti magát. Hódolhat a kedves elfoglaltságának. Az édes együttlétnek és egy rokoni születésnapi buli megszervezésének is eljött az ideje.


Halak: II. 19. - III. 20.

A csillagok hatásának köszönhetően kedvező változásokra számíthat pénzügyek terén. Váratlan lehetőség nyílik meg -n előtt, hogy törvényszerű módon jusson plusz pénzhez. Az üzletet ne ütköztesse a romantikával!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: